Tandartsenpraktijk tekent huurcontract met Terminal M

0

Mondzorg Dental More medio juli naar Eindhovens winkelcentrum.

Winkelcentrum Terminal M, voorheen Meerhoven, mag wederom een nieuwe huurder verwelkomen. Mondzorg Dental More opent medio juli de deuren van een 214 vierkante meter tellende tandartsenpraktijk. Er is een huurovereenkomst getekend voor 10 jaar.

Volgens Barbara Ploeger van Propertize, namens de eigenaar van Terminal M, is de tandartsenpraktijk een ideale toevoeging aan de mix van faciliteiten die het winkelcentrum te bieden heeft. “Terminal M heeft een sterk aanbod van dagelijkse voorzieningen als supermarkten, een drogist, bakker en slijter. Het is mooi dat we ook op het gebied van zorg nu diensten kunnen leveren.” Begin dit jaar tekende Propertize al vijfjarige huurcontracten met VMG Makelaars en Finance Point.

Upcoming wijk met expats
Asal Soltani is eigenaar van de nieuwe praktijk. Zij studeerde in Groningen en werkte de afgelopen jaren in Amsterdam als mondhygiënist. Twee jaar geleden ontstond het idee een eigen onderneming te starten. Het was van begin af aan duidelijk dat de uit Brabant afkomstige Soltani terug wilde keren naar haar Brabantse roots. Ze ging kijken wat een goede locatie zou zijn voor een nieuwe tandartsenpraktijk en kwam terecht bij de volop in ontwikkeling zijnde Eindhovense wijk. “De omgeving van Meerhoven is schitterend, supergroen. En we zagen gelijk veel kansen, ook wat betreft de inwoners.” Ze vervolgt: “Meerhoven is echt upcoming. Er wonen hier relatief veel expats. Ik werkte veel met expats in Amsterdam en dat vond ik hartstikke leuk, al die verschillende culturen.”

Soltani huurt een pand van 214 vierkante meter. Uiteindelijk komen er vijf behandelkamers. “We beginnen met twee stoelen en bouwen dan verder uit. Zeker in deze corona-tijd is het goed om alles extra ruim op te kunnen zetten, zodat we in alle veiligheid onze zorg kunnen leveren.” De twee behandelkamers die het verst van elkaar zijn verwijderd worden als eerste in gebruik genomen.

Meer zorg
Doel is de praktijk medio juli te openen. Soltani kan niet wachten haar zelfbedachte concept in de praktijk te brengen. “Ik wil veel meer de nadruk leggen op persoonlijke aandacht, iets extra’s dus. Dat is lastig door te voeren in een praktijk die niet van jezelf is. Nu heb ik eindelijk die kans.”

De naam Dental More verwijst dan ook naar dat extra stukje zorg. Soltani: “Méér zorg, méér aandacht en natuurlijk is het ook een knipoog naar Méérhoven.” Meer informatie is te vinden via www.mondzorgdentalmore.nl.

Over Terminal M
Winkelgebied Terminal M, voorheen winkelcentrum Meerhoven, is gelegen in de Eindhovense wijk Meerhoven. Het gebied huisvest winkels, retailconcepten en horeca. Daarnaast is er een parkeergarage aanwezig met 570 plekken, waarvan 150 gereserveerd voor park & fly naar Eindhoven Airport. De komende maanden wordt Terminal M herontwikkeld tot de ontmoetingsplek van Meerhoven, waar het fijn is om te verblijven en te ontspannen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?