Sale & Lease Back van twee bedrijfscomplexen in Arnhem en Deventer

0

In opdracht van Van Wijnen heeft BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, (voorheen Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars) recentelijk twee hoogwaardige bedrijfscomplexen in een Sale & Lease Back verkocht aan een particuliere belegger. De gebouwen zijn gelegen aan de Van Oldenbarneveldstraat 117-119 in Arhem en de Visbystraat 5 in Deventer. Het betreffen twee langjarig en volledig verhuurde hoogwaardige bedrijfscomplexen met een oppervlakte van ruim 9.000 m². Van Wijnen Arnhem en Van Wijnen Deventer huren beide locaties langjarig terug. De koper heeft met de verwerving van de twee gebouwen de beleggingsportefeuille in deze regio verder uitgebreid.

De koper werd geadviseerd door Minerva Development en VBC notarissen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?