Certitudo Capital levert appartementencomplex met 72 woningen op in Capelle aan den IJssel

0

Het appartementencomplex, genaamd The Scorpio, aan de Wormerhoek 14 in Capelle aan den IJssel werd deze week opgeleverd door Certitudo Capital, die het voormalige kantoorgebouw transformeerde tot 72 uiterst duurzame en moderne huurwoningen. The Scorpio heeft alles wat je van een toekomstbestendig appartementencomplex mag verwachten, nagenoeg alle woningen zijn dan ook al verhuurd en inmiddels hebben de eerste bewoners hun intrek genomen.

Het object omvat in totaal circa 4.600 m² BVO, de woningen variëren in oppervlakte van 35 m² tot 70 m². Door diverse verduurzamingsmaatregelen ervaren de bewoners een hoog wooncomfort en lage energielasten. De appartementen kennen een zeer hoog afwerkingsniveau. Bewoners kunnen bovendien deelnemen aan een duurzaam en innovatief mobiliteitsconcept: Fleet Facilities heeft elektrische deelauto’s geplaatst die door bewoners gebruikt kunnen worden.

Het appartementencomplex is uitstekend bereikbaar door de nabijheid van randweg N219 met directe aansluiting op de A16 en A20, alsmede het openbaar vervoer. Diverse voorzieningen waaronder het winkelcentrum De Terp, tevens in eigendom van Certitudo Capital, bevinden zich op loopafstand.

Tessa Kuiten, Managing Director Certitudo Capital: “Dit appartementencomplex is een uitstekend voorbeeld van hoe wij met het transformeren van kantoorpanden tot woningen bijdragen aan zowel reductie van het woningtekort als verduurzaming van de bebouwde omgeving.”

Wethouder Maarten Struijvenberg over de nieuwe functie van het gebouw: “Net als in de hele regio is er ook in Capelle grote behoefte aan woningen voor starters. The Scorpio is volledig omgebouwd tot een bij de tijd passend gebouw waar straks stellen en alleenstaanden heerlijk kunnen wonen. Ik ben blij met dit extra aanbod aan woningen in de stad.”

Het volledige property management wordt verzorgd door iResidence.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?