Amvest verwelkomt 7 nieuwe collega’s

0

De afgelopen maanden zijn er bij Amvest zeven nieuwe collega’s begonnen. Door de grote groei van de assets under management en de ontwikkelposities van Amvest, was versterking van de teams noodzakelijk. Bij Amvest Investment Management zijn vier nieuwe collega begonnen en bij Amvest Development drie.

AMVEST INVESTMENT MANAGEMENT
Bij Investment Management versterkt Robyn Wissenraet als Asset Manager het team Separate Accounts. Robyn Wissenraet neemt een brede ervaring vanuit het vastgoedbeheer mee, waarvan de laatste vijf jaar als Register-taxateur bij Colliers. In hetzelfde team is Jacco Groen begonnen als Aankomend Asset Manager. Jacco was werkzaam als Acquisitie- en Verkoopmanager bij a.s.r. real estate. Arjen Erenst is begonnen als Asset Manager voor het Amvest Residental Core Fund. Arjen Erenst heeft veel ervaring in het vastgoed beheer, waarvan de laatste 16 jaar bij Syntrus Achmea. Frans Hardenbol is in hetzelfde team gestart als Technisch Manager. Frans heeft veel ervaring met technisch vastgoedbeheer, opgedaan bij onder meer Q-Park.

AMVEST DEVELOPMENT
In het team Development zijn Floor Kramer en Jasper van Groenestein aan de slag gegaan als Ontwikkelingsmanager. Floor Kramer heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan als Gebiedsontwikkelaar bij De Alliantie. Jasper van Groenestein neemt uitgebreide ervaring mee als Ontwikkelingsmanager vanuit onder meer AM. Op de afdeling Development is ook Sarah Eeraerts gestart als Marketing & Sales Manager. Sarah Eeraerts heeft de afgelopen jaren gewerkt als verkoopmanager bij Eigen Haard, waar ze veel nieuwbouwprojecten succesvol in de markt heeft gezet.

Heleen Aarts: “Wij zijn er erg trots op dat wij al deze mensen aan Amvest hebben weten te binden. Zowel de afdeling Investment Management als Development zijn erg blij met de komst van de nieuwe collega’s. Door de groei bij onze fondsen, maar ook van onze ontwikkelprojecten was versterking nodig. Voor de nieuwe collega’s is het een bijzondere periode waarin zij bij Amvest beginnen. Enkele van hen heeft alleen nog maar vanuit huis gewerkt. We doen er alles aan zo snel mogelijk een thuis te creëren voor onze nieuwe collega’s.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?