Wilco Evers nieuwe technisch asset manager winkelportefeuille a.s.r. real estate

0

Wilco Evers (56) treedt per 1 juni in dienst bij a.s.r. real estate als technisch asset manager van de winkelportefeuille. Hij vervult daarmee de vacature die was ontstaan doordat Danielle van Wijk intern de overstap maakte naar de kantorenportefeuille van a.s.r. real estate.

Wilco Evers heeft in zijn carrière ruime ervaring opgedaan bij onder andere Vendex KBB, De Bijenkorf, Bulters & Bulters Vastgoed en Q-Park. In zijn nieuwe rol als technisch asset manager maakt hij deel uit van het team Transacties & Ontwikkeling en is hij verantwoordelijk voor de aansturing van grote bouwkundige projecten.

Edwin van de Woestijne, Managing Director Commercieel Vastgoed: “Wilco heeft veel ervaring in de retailwereld en beschikt over een aanstekelijk enthousiasme. Ik ben blij dat het team Transacties & Ontwikkeling met de komst van Wilco weer op volle bezetting is.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?