Dirk Adriaanse versterkt zorgvastgoedteam Capital Value

0

Het zorgvastgoedteam van Capital Value breidt uit. Per 1 juni treedt Dirk Adriaanse in dienst als adviseur zorgvastgoed waar hij verantwoordelijk zal zijn voor het adviseren van beleggers, corporaties, ontwikkelaars en zorginstellingen bij de aan- en verkoop van zorgvastgoed. Dirk heeft vier jaar werkervaring in dit groeiende segment en werkte voorheen bij CBRE als consultant healthcare.

Interesse in zorgvastgoed neemt toe
In 2019 werd een recordbedrag van 1,25 miljard euro geïnvesteerd in zorgvastgoed. Door extramuralisering en vergrijzing blijft de vraag vanuit de doelgroep onverminderd groot. Ook de interesse van beleggers voor deze assetcategorie blijft groeien. Uit onderzoek van Capital Value begin dit jaar bleek dat beleggers voor 2020 3,5 miljard euro beschikbaar te hebben voor investeringen in dit segment. Of dit kapitaal aangewend kan worden is de vraag, vooralsnog is het aanbod hiervoor onvoldoende.

Manon Kuipers, specialist zorgvastgoed bij Capital Value: “Steeds meer beleggers ontdekken zorgvastgoed als een aantrekkelijke asset class die een stabiele langjarige cashflow genereert. Ook in deze bijzondere tijd zien wij veel belangstelling voor zorgvastgoed vanuit fondsinitiators en institutionele beleggers uit binnen- en buitenland. We zijn erg blij met de komst van Dirk zodat we aan onze groeiende opdrachtenportefeuille kunnen voldoen.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?