Patrick Ruwiel in bestuur IVBN

0

Met ingang van 1 april j.l. is Patrick Ruwiel benoemd in het bestuur van IVBN. Hij is sinds januari 2019 Director Dutch Real Estate van MN. Hij neemt binnen het bestuur de portefeuille van Guido Verhoef (PGGM) over met de werkgroep Strategie, Research en Data. Guido Verhoef had de maximale zittingstermijnen bereikt en IVBN is hem dankbaar voor zijn grote inzet voor IVBN!

Patrick werkt sinds december 2017 bij MN; daarvoor had hij zijn eigen consultancybureau en was eerder onder meer werkzaam bij het VUmc, ad interim bij NSI, directeur bij Delta Lloyd Real Estate en werkte daarvoor ook al eerder bij MN als fundmanager international real estate. Zijn opleiding genoot hij aan de HTS Amsterdam met aanvullende opleidingen bij de Amsterdam School of Real Estate en bij de Nyenrode University.

De samenstelling en rolverdeling van het bestuur van IVBN is met ingang van 1 april als volgt:

  • Dick van Hal, voorzitter en portefeuille integriteit
  • Bernd Stahli, portefeuille Kantoren
  • Gertjan van der Baan, portefeuille Woningen; tevens vice-voorzitter
  • Nicole Maarsen, portefeuille Winkels
  • Patrick Ruwiel, portefeuille Strategie, Research & Data
  • Roel van de Bilt, portefeuille Duurzaamheid; tevens penningmeester

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?