Huub van Delft gestart als Asset Manager Residential bij Certitudo Capital

0

Per 6 april is Huub van Delft aangesteld als Asset Manager Residential bij Certitudo Capital. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de iResidence-portefeuilles.

Na het afronden van de opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Saxion in Enschede, begon Huub als Property Manager bij het Dutch Core Residential Fund van a.s.r. real estate. Hij vervolgde zijn carrière als (Register) Taxateur bij MVGM Vastgoedtaxaties en deed daar ervaring op met zowel residentieel als commercieel vastgoed.

Tessa Kuiten, Managing Director Certitudo Capital: “Als Asset Manager Residential zal Huub zich bezighouden met het property en investment management en daarbij de verantwoordelijkheid dragen voor de bestaande, maar ook de nieuwe iResidence-portefeuilles. Belangrijke speerpunten hierbij zijn groei en optimalisatie, waarbij Huub zich op strategisch niveau zal richten op aan- en verkopen, verhuur, (interne) waarderingen en ondersteuning van diverse managementrapportages en fondscalculaties. Met zijn ervaring is Huub een waardevolle toevoeging voor het asset management team, wij zijn dan ook verheugd met zijn komst.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?