Cushman & Wakefield benoemt Jos Hesselink tot Research Lead

0

Cushman & Wakefield heeft Jos Hesselink (41) benoemd tot Research Lead van de Nederlandse organisatie. Hesselink is in deze functie verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het Researchteam inclusief datacollectie, duiding van data en rapportages over marktontwikkelingen en -trends. Hesselink volgt in deze functie Frank van der Sluys op die als Partner Market Intelligence vorig jaar al verantwoordelijk werd voor het ontwikkelen en realiseren van datagedreven oplossingen voor opdrachtgevers.

Hesselink is opgeleid als sociaal geograaf en planoloog en sinds 2008 werkzaam in het Researchteam van Cushman & Wakefield. De afgelopen jaren was hij al intensief betrokken bij het dataproces binnen de adviesorganisatie en verantwoordelijk voor de kwaliteit van data.

Cushman & Wakefields’ Market Intelligence, onderdeel van Real Estate Strategy & Innovation, richt zich op datagedreven dashboarding, portefeuille-analyses, benchmarking en strategisch advies. Hiervoor heeft het team uiteenlopende digitale intelligence tools ontwikkeld om overheden, financiers, vastgoedbeleggers, -gebruikers en -ontwikkelaars te ondersteunen bij hun vastgoedbeslissingen. Het Researchteam is ondersteunend aan Market Intelligence en zorgt voor hoge datakwaliteit, dataverwerking en dataduiding.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?