Patrimonium ondertekent overeenkomst voor 34 sociale huurwoningen Botterlocatie

0

Realisatie extra sociale huurappartementen aan de Botter.

Directeur-bestuurder Peter Manders (Patrimonium Barendrecht heeft woensdag 20 mei de overeenkomst getekend met Cees den Otter (aannemersbedrijf P. van Leeuwen B.V. voor de realisatie en afname van 34 sociale huurappartementen aan de Botter. De bouw van de appartementen start in september en de verwachte oplevering is rond de zomer van 2021.

Erik van Erk projectontwikkeling realiseert, in samenwerking met aannemersbedrijf P. van Leeuwen B.V., in totaal 70 woningen op de plaats waar de voormalige Focus Beroepsacademie stond. De 34 levensloopvriendelijk appartementen die Patrimonium afneemt zijn gasloos en zeer energiezuinig. Het geknikte woongebouw staat in een parklandschap en bestaat uit 26 driekamer- en 8 vierkamerappartementen met de balkons aan de zonzijde. De woningen worden ontsloten via een galerij, centraal trappenhuis met lift en hoofdentree.

De woningen worden verhuurd via Woonnet Rijnmond
Bent u geïnteresseerd in een van de appartementen aan de Botter? Dan is het belangrijk dat u ingeschreven staat als woningzoekende bij Woonnet Rijnmond.

Patrimonium Barendrecht vindt het belangrijk dat er voldoende betaalbare en levensloopvriendelijke woningen beschikbaar zijn in Barendrecht. Door te investeren in energiezuinige woningen, houden ze de kosten voor het energieverbruik voor onze huurders zo laag mogelijk èn dragen ze bij aan een beter milieu.

Patrimonium Barendrecht is een woonstichting. Ze beheren in totaal zo’n 2.500 woningen. Daarnaast beheren ze ook garages en bedrijfspanden in Barendrecht.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?