Heembouw levert nieuwbouw Snoeks Automotive op

0

Aan de Kunaweg op bedrijventerrein Venneppark in Nieuw-Vennep is dinsdag 12 mei, ondanks de corona-maatregelen, met gepaste afstand en goede hygiëne, een nieuw innovatiecentrum met hoofdkantoor van Snoeks Automotive opgeleverd.

De positie van het gebouw aan de N207 in Nieuw-Vennep geeft het gebouw een goede zichtlocatie

Heembouw was verantwoordelijk voor de realisatie van het turnkey ontwerp van Heembouw Architecten, dat naast het ontwerp van het gebouw ook het ontwerp heeft gemaakt voor het vaste interieurpakket.

Snoeks Automotive is een van ‘s werelds toonaangevende partners voor autofabrikanten. Het nieuwe bedrijfsgebouw stelt hun in staat om hun productgamma nog verder uit te breiden door het leveren van innovatieve modificatieconcepten die de gebruiksmogelijkheden en marktkansen van bestelwagens verder vergroten.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?