Presenter verlengt huurovereenkomst in De Goeman

0

Spring Real Estate heeft Presenter geadviseerd bij het verlengen van 614 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw De Goeman. Het kantoorgebouw is gelegen aan de Goeman Borgesiuslaan 77 in Utrecht. Presenter heeft haar gehuurde op de derde verdieping uitgebreid en weer langjarige gehuurd. Ze hebben daarnaast de beschikking over zeven parkeerplaatsen.

Het online communicatiebureau Presenter is gespecialiseerd in content. Presenter werkt al ruim 15 jaar voor verschillende organisaties (profit, non-profit en overheid) waarvoor online communicatie essentieel is voor succes. Het team bestaat uit ruim 70 collega’s, met allen een passie voor online communicatie.

Presenter was al gevestigd in het kantoorgebouw De Goeman en heeft gekozen om het gehuurde langjarig te verlengen. Het moderne kantoorgebouw is dan ook van alle gemakken voorzien. Naast een duurzaam energielabel A heeft het luchtbehandelingskanalen voorzien van RCI (Radiant Catalytic Ionization). Dit zorgt ervoor dat bacteriën en virussen worden gedood die er langs stromen. Daarnaast is het gebouw door een Feng Shui specialiste onderhanden genomen, zodat het een rustige uitstraling heeft.

De verhuurder werd vertegenwoordigd door haar beheerder, Element Offices.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?