Aan de Stegge Twello realiseert nieuw bedrijfsgebouw Vitakruid Hoofddorp

0

Vitakruid en Aan de Stegge Twello hebben een aannemingsovereenkomst gesloten voor de nieuwbouw van een bedrijfsgebouw voor Vitakruid op bedrijvenpark De President in Hoofddorp. De bouw start in het derde kwartaal van 2020.

Op maat ontwikkeld
Het nieuwbouwplan bestaat uit 1.800 m² bedrijfsruimte en 900 m² kantoorruimte en is op maat ontwikkeld voor Vitakruid. De leverancier van hoogwaardige voedingssupplementen wenste een bedrijfsgebouw te realiseren dat qua ontwerp en logistiek past bij haar bedrijfsvoering. Samen met ons bouwteam hebben wij het programma van eisen van Vitakruid vertaald naar een functioneel en representatief bedrijfsgebouw. Aandachtspunten waren een moderne en uitnodigende gevel met kantoorfuncties in combinatie met presentatieruimten en een showroom. Omdat het gebouw is ontwikkeld rondom het logistieke proces, de kantoorfuncties en het merk Vitakruid past het als een maatpak.

Hoogwaardige en duurzaam
Vitakruid wenst een bedrijfsgebouw met een hoogwaardig interieur en afwerkingsniveau. Het grote aantal functies binnen het bedrijf wordt ondergebracht in een gebouw dat representatief, uitnodigend en transparant is. Er is daarbij gezorgd voor een goede koppeling tussen de representatieve zones en de logistieke processen.

Het all-electric pand wordt van stroom voorzien door middel van 167 zonnepanelen met een geschatte jaaropbrengst van 53.000 kWh. Dit is meer opbrengst dan wat Vitakruid verwacht nodig te hebben, energiepositief dus!

Succesvolle samenwerking
De planontwikkeling en de architectuur van het gebouw kwamen tot stand in samenwerking met SEC. architecten, Bouwkundig Adviesbureau Boom en JVZ Ingenieurs. Wij verzorgen zowel het ontwikkel- als het volledige bouwtraject. SADC leverde haar bijdrage in het vergunningstraject en heeft de uitgifte van de kavel verzorgd.

Evert Veerman, commercieel projectmanager Aan de Stegge Twello:
“Het ontwikkeltraject voor de nieuwbouw van Vitakruid was open, transparant en verliep voorspoedig. Wij hebben Vitakruid een bedrijfsgebouw op maat kunnen bieden, zowel qua design als logistiek, waarbij wij al in het ontwikkeltraject het interieur tot in het detail hebben uitgewerkt. Vitakruid heeft daardoor comfort tot en met de aansluiting op het interieur. Bouwen is daardoor een kwestie van assembleren.”

Bob van Inge, directeur Vitakruid:
“Eigenlijk zit het werk er voor mij nu op. Ik ga nu duimendraaien en uitkijken naar het moment dat de sleutel wordt overhandigd. Het plan zit strak in elkaar en ik heb vol vertrouwen in een voorspoedig bouwproces. Als team en bedrijf kijken we uit naar de moderne werkplek en de ruimere huisvesting.”

De oplevering van het nieuwe bedrijfsgebouw voor Vitakruid staat gepland voor het eerste kwartaal van 2021.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?