Albert Heijn opent stadswinkel in The Corner Rotterdam

0

Albert Heijn opent een nieuwe stadswinkel van ca. 825 m² aan de Karel Doormanstraat 398 te Rotterdam in gebouw The Corner. De supermarkt sloot recent een langjarige huurovereenkomst af met de eigenaar van het pand. Hiermee is het gebouw in het centrum van Rotterdam volledig verhuurd.

De Albert Heijn krijgt een stadswinkelconcept met een focus op versproducten en zal naar verwachting in juni openen. Ten behoeve van de komst van Albert Heijn is de gevelentree volledig gerenoveerd. Deze renovatie en de invulling van het pand zorgen voor meer levendigheid aan de Karel Doormanstraat.

De verhuurder werd in deze transactie geadviseerd door CBRE, in collegiale samenwerking met JLL.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?