Wereldhave verwelkomt C&A als nieuwe huurder voor de Emmapassage in Tilburg

0

De Emmapassage in hartje Tilburg heeft de eerste stappen van een ingrijpende metamorfose ondergaan. Het overdekte en afgesloten winkelcentrum wordt getransformeerd tot een modern binnenstedelijk winkelgebied en als eerste nieuwe winkel opende in januari jl. ‘Gianotten Mutsaers’ de deuren. De modernisering van de Emmapassage is onderdeel van de totale ontwikkeling in de Tilburgse binnenstad. De zichtbare kwaliteitsslag die gemaakt wordt, werpt tegelijk zijn vruchten af in de verhuur. Zo heeft Wereldhave deze week een nieuwe huurovereenkomst gesloten met C&A.

De nieuwe winkel in de Emmapassage, met een oppervlakte van circa 1.735 m², vervangt hiermee C&A aan de Heuvelstraat. Het nieuwe C&A filiaal wordt uitgevoerd in het meest actuele winkelconcept en krijgt een compleet nieuwe look & feel met een warme en huiselijke sfeer, meer comfort en moderne faciliteiten. C&A zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 haar deuren gaan openen in de Emmapassage.

Vernieuwing Emmapassage
De 2e fase van de herontwikkeling in de Tilburgse binnenstad begon in 2019 met het compleet vernieuwen van het eerste deel van de Emmapassage. Het voorheen overdekte en afgesloten winkelcentrum wordt momenteel getransformeerd tot een modern winkelgebied, zonder overkapping en is dag en nacht openbaar toegankelijk. Via de Frederikstraat gaat de nieuwe Emmapassage aansluiten op de Heuvelstraat en hiermee het winkelcircuit in de binnenstad versterken. De positionering van het gebied is modern en hoogwaardig, met kwalitatieve winkels en horeca in een stijlvol winkelgebied met iconische winkelpuien. Parallel aan de vernieuwing is Wereldhave actief met de verhuur van de eerste fase van het project.

Over C&A
C&A heeft 116 winkels in Nederland. Met meer dan 1500 winkels in 18 Europese landen en meer dan 31.000 medewerkers is C&A één van de meest toonaangevende fashion retailers in Europa. C&A verwelkomt iedere dag meer dan twee miljoen bezoekers in haar Europese winkels en biedt het hele gezin kwaliteitsmode voor een betaalbare prijs. C&A kun je ook vinden in Brazilië, Mexico en China. www.c-a.com

Over Wereldhave – maak elke dag bijzonder
Wereldhave Full Service Centers dragen bij aan een leuker en gemakkelijker dagelijks leven. Een one-stop locatie waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdbesteding, ontspanning, sporten, gezondheid, werken en andere dagelijkse behoeften samen komen; ondersteund door slimme concepten én services. Door duurzaam te investeren op basis van klant- en omgevingsbehoeften, verrijken wij communities, met aandacht voor het milieu en hebben wij een positieve invloed op hoe mensen leven, werken en winkelen rondom onze locaties. Wereldhave Full Service Centers spelen een cruciale rol in het dagelijks leven van mensen in de grotere regionale steden in Nederland, België en Frankrijk. Voor meer informatie bezoek www.wereldhave.com

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?