Royal Properties Group verhuurt kantoorruimte aan MyParcel in Antares Building, Hoofddorp

0

Royal Properties Group (RPG) heeft een nieuw huurovereenkomst getekend met MyParcel aan de Antareslaan 31-53 in Hoofddorp. De huurovereenkomst omvat 1.405 m² kantoorruimte en 33 parkeerplaatsen.

Bas Sijbom, Consultant Agency bij Savills in Nederland, licht toe: “PostNL zocht een geschikte kantoorlocatie voor hun sterk groeiende onderneming MyParcel, waarbij van belang was dat een gedeelte van de kantoorruimte op de begane grond gerealiseerd kon worden. Een andere belangrijke factor was de mogelijkheid tot het faciliteren van toekomstige groei. Het is mooi dat de energie die in Antares Building gestoken zich uitbetaalt met deze zeer mooie nieuwe huurder.”

Antares Building omvat in totaal 5.900 m² kantoorruimte, verdeeld over 4 verdiepingen. Eigenaar RPG heeft afgelopen jaar het gebouw future proof gemaakt, onder andere door middel van een volledige renovatie van de begane grond. Sinds de renovatie heeft de verhuurder drie nieuwe huurders mogen verwelkomen. In Antares Building is op dit moment nog ongeveer 2.000 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over de bovenste twee verdiepingen van het gebouw.

Eigenaar Royal Properties Group werd geadviseerd door Savills, in collegiale samenwerking met Spring Real Estate. Royal Properties Group heeft een uitgebreid aanbod aan kantoorlocaties in Hoofddorp, met als ambitie; ‘building a legacy’. Voor meer informatie over Royal Properties Group en een overzicht van het aanbod, zie www.royalpropertiesgroup.com.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?