Online supermarkt Picnic huurt circa 17.000 m² op Lage Weide van Clarion Gramercy

0

De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam heeft Picnic geadviseerd bij de aanhuur van het nieuwe DC van circa 17.000 m² bedrijfsruimte aan de Mesonweg 6 te Utrecht.

Het nieuwe DC is een aanvulling op de huidige distributiecentra, in onder andere Nijkerk, Eindhoven, Rotterdam, Diemen en Utrecht. Met deze expansie verbetert Picnic haar distributie netwerk om de verdere sterke groei te kunnen faciliteren.

De gunstige marktomstandigheden en de uitstekende ligging in het land en ten opzichte van de stad Utrecht (last mile delivery/ sterk arbeidspotentieel) maken dit DC uniek en de reden voor PicNic om hier haar 7e distributiecentrum te vestigen. Het distributiecentrum omvat in totaal circa 15.000 m² warehouse, circa 1.676 m² mezzanine en circa 500 m² kantoorruimte.

Clarion Gramercy is een leading vastgoedinvesteerder en fund manager gefocust op single tenant logistics en light industrial objecten in Europa. Clarion Gramercy verwerft verhuurde objecten, sale and leaseback transacties en build-to-suit ontwikkelingen. Clarion Gramercy heeft een focus op Duitsland, Nederland, Frankrijk en Spanje waarbij het ook een actieve investeringspipeline heeft in vele andere Europese landen. Het DC in Utrecht betreft de eerste aankoop van Clarion Gramercy in Nederland die op risico werd gebouwd en nu langjarig verhuurd is aan Picnic.

Clarion Gramercy werd in deze commercieel bijgestaan door JLL en juridisch door Houthoff. Picnic werd bij deze transactie begeleidt door De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?