Syntrus Achmea levert in eerste maanden van dit jaar 647 woningen op voor zijn klanten

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft in de eerste maanden van dit jaar in totaal 647 duurzame huurwoningen toegevoegd aan de beleggingsportefeuilles van zijn klanten. De nieuwe woningen bevinden zich voor het overgrote deel in het middensegment. De opleveringen vonden plaats in tien gemeenten, verspreid over het hele land.

“Het is geweldig dat ondanks de coranacrisis zoveel opleveringen kunnen doorgaan”, zegt Nicole Maarsen, directeur Vastgoed bij Syntrus Achmea. “Onze samenwerkingspartners in de bouw- en vastgoedketen verdienen daarvoor een groot compliment. Samen met hen blijven we werken aan aantrekkelijke, duurzame steden.”

De twee grootste opleveringen vonden plaats in Leiden en Soesterberg. In het mixed use object de Lorentz, vlakbij Leiden Centraal Station, werden 167 appartementen en studio’s opgeleverd voor het Achmea Dutch Value Added Partnership (ADVARP). In Soesterberg werden voor PME 146 betaalbare woningen opgeleverd in het project Flight Deck, waarover minister Ollongren (Binnenlandse Zaken) vorig jaar al haar lof uitte.

Naast de woningen werden de afgelopen maanden ook nieuwe en herontwikkelde commerciële ruimten toegevoegd aan de klantportefeuilles, waaronder 4.000 m² kantoor en 1.300 m² retail in de Lorentz. Deze ruimten worden verhuurd aan Heineken. In Beek (Limburg) vond de eindoplevering plaats van de herontwikkeling van winkelcentrum Makado en in Rotterdam ging aan de Lijnbaan een flaghipstore open voor een internationale retailer.

“Wij blijven ook de komende periode voortbouwen aan nieuwe investeringsmogelijkheden voor onze klanten”, aldus Maarsen. “De grote vraag naar betaalbare woningen vraagt om een blijvende nieuwbouwproductie in het middensegment.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?