NSI sluit nieuwe huurovereenkomst voor 1.100 m² met ALDI in winkelcentrum ’t Loon in Heerlen

0

NSI N.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met ALDI Vastgoed BV voor discountformule ALDI in winkelcentrum ‘t Loon. ALDI huurt in het winkelcentrum 1.100 m² winkelruimte waardoor de bezettingsgraad met 4,9% toeneemt tot 65,4%. Het winkelcentrum van in totaal ruim 22.000 m² ligt aan de Apollolaan 22 in Heerlen.

’t Loon is een van de oudste overdekte winkelcentra van Nederland. Het is in 1965 gebouwd en ligt aan de provinciale weg N281, naast het hoofdkantoor van DSM, APG en de stadsschouwburg. Het is sinds 2002 in bezit van NSI. Het winkelcentrum, met huurders als Kruidvat, VitaminStore, HEMA, C&A, BCC, Bristol, Wibra en Karnevalwierts, vervult een belangrijke functie in het verzorgingsgebied met 280.000 inwoners. ALDI is een goede aanvulling op het bestaande assortiment en wordt naast Albert Heijn de tweede supermarkt in het winkelcentrum.

ALDI is een van de grootste Europese detailhandelsondernemingen met ongeveer 500 filialen in Nederland. Het principe ‘’Hoge Kwaliteit – Lage Prijs’’ is onlosmakelijk met de supermarktketen verbonden. Het bedrijf heeft naast Nederland vestigingen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Polen, Portugal en Spanje. De winkel in ’t Loon gaat 1 juli open voor publiek.

NSI N.V. werd bij deze transactie geadviseerd door MVGM.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?