WorldTech Nederland en CTS GROUP logistics huren op Schiphol Logistics Park

0

Fase C van het multi-let logistieke bedrijfscomplex AMS01 op Schiphol Logistics Park is recentelijk geheel verhuurd. Verhuurders CBRE Global Investors en Somerset Capital Partners hebben huurovereenkomsten gesloten met CTS Group en WorldTech voor in totaal circa. 19.365 m². Fase C van deze nieuwbouwontwikkeling bestaat uit 4 units en is gelegen aan de Pudongweg 11 t/m 17 te Rozenburg.

Units C1 & C2 met een totale omvang van 9.683 m² BVO zijn verhuurd aan WorldTech Nederland B.V., een logistieke dienstverlener die zich richt op in- en export van consumenten goederen en het verzorgen van transportdiensten.

Units C3 & C4 met een totale omvang van 9.682 m² BVO zijn verhuurd aan CTS Group Logistics B.V., deze logistieke dienstverlener uit Nieuw-Vennep, gericht op Europese distributie en logistiek, heeft deze ruimten gehuurd voor de uitbreiding van haar luchtvracht activiteiten.

Niek Poppelaars, Co-Head Logistics & Industrial bij Savills: “De vraag naar logistieke ruimte op A-locaties heeft in Nederland geresulteerd in een aanzienlijk aanbod van speculatieve logistieke ontwikkelingen met een relatief hoge initiële leegstand. Echter, deze ontwikkelingen zijn vaak na oplevering binnen 6 tot 9 maanden volledig verhuurd. Deze transacties bevestigen deze trend.”

Het complex AMS01 is volop in ontwikkeling en biedt momenteel nog interessante mogelijkheden. Per direct is er een bedrijfsunit van circa 12.000 m² te huur (Fase A), daarnaast is kan er een build-to-suit ontwikkeling gerealiseerd worden van in totaal circa 17.000 m² (Fase D).

Verhuurders CBRE GI en Somerset Capital Partners werden geadviseerd door Savills, in collegiale samenwerking met 1530 Real Estate. Beide huurders werden geadviseerd door SMC Consultants.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?