Twee beleggingsobjecten verkocht aan de Van Welderenstraat te Nijmegen

0

Aan de Van Welderenstraat 41-45a en 67-69 te Nijmegen heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, namens haar opdrachtgever, twee beleggingsobjecten in verhuurde staat verkocht.

Van Welderenstraat 41-45a betreft een dubbel karakteristiek herenhuis bestaande uit een tweetal winkels in verhuurde staat en een kamergewijze verhuurde bovenwoning. Het prachtige pand is gelegen in het stadscentrum van Nijmegen. De winkels hebben een oppervlakte van ca. 256 m² op de begane grond en ca. 145 m² kelderruimte. De bovenwoning met een gebruikersoppervlakte van ca. 305 m² bestaat maar liefst uit 11 (slaap)kamers.

Het pand aan de Van Welderenstraat 67-69 betreft een prachtig karakteristiek herenhuis welke kamersgewijs wordt verhuurd. Het prachtige pand met ruime achtertuin is gelegen in het stadscentrum van Nijmegen. Het pand met een gebruikersoppervlakte van ca. 265 m² en een kelder van 29 m² bestaat uit 10 (slaap)kamers, twee douches, twee toiletten en twee keukens.

In de Van Welderenstraat zijn diverse winkels, dienstverleners en horecagelegenheden gevestigd. De verdiepingen worden veelal in gebruik genomen door appartementen. De locatie is goed bereikbaar met de auto. Op korte afstand zijn diverse parkeergarages gelegen, waaronder parkeergarage “De Molenpoort Passage”.

De koper, een particuliere belegger, heeft het pand begin mei j.l. in eigendom verkregen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?