a.s.r. real estate roept REBO Vastgoedmanagement uit tot beste vastgoedmanager woningen 2019

0

Elk jaar beoordeelt a.s.r. real estate de vastgoedmanagers die werkzaam zijn voor het ASR Dutch Core Residential Fund. In 2019 scoorde REBO Vastgoedmanagement de beste beoordeling. De beoordeling is gebaseerd op verhuurprestaties, tevredenheid van huurders, commerciële en technische adviezen, duurzaamheid en innovatie.

De top 3 wordt aangevuld met respectievelijk Van ’t Hof Rijnland Utrecht en MVGM Amersfoort.

Sinds dit jaar worden de vastgoedmanagers beoordeeld op nieuwe Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI’s). De KPI’s worden gebruikt om de performance van de portefeuille en de vastgoedmanager te monitoren. Op deze manier kan a.s.r. real estate de beoordeling van haar vastgoedmanagers efficiënter inrichten, waarbij de focus ligt op een aantal kern KPI’s. Hierdoor is er meer aandacht voor onderwerpen als duurzaamheid en huurderstevredenheid.

Robbert van Dijk, managing director residential bij a.s.r. real estate: “Wij feliciteren REBO Vastgoedmanagement van harte met het behaalde resultaat. Onze vastgoedmanagers zijn een essentiële schakel in het contact met onze huurders. Wij vinden het daarom belangrijk om samen met onze vastgoedmanagers constant te werken aan optimale dienstverlening. Graag zetten wij de vastgoedmanager met de beste prestaties jaarlijks in het zonnetje.”

Marleen Kranenburg, directeur REBO Vastgoedmanagement: “Wij nemen de felicitaties van a.s.r. real estate graag in ontvangst. Het aloude gezegde meten is weten, geldt hier ook. Door middel van de KPI’s met elkaar vast te stellen en hieraan doelgericht samen met onze opdrachtgever te werken motiveert. En resulteert uiteindelijk in een beter resultaat voor alle partijen.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?