Nieuw bedrijfsverzamelgebouw in Oostrum – bouw start op korte termijn

0

Kavel 8 B.V. heeft recent een perceel grond gekocht op Businesspark de Hulst in Oostrum. Kavel 8 B.V. start binnenkort met de bouw van een bedrijfsverzamelobject.

De 12 bedrijfsunits zijn zowel te koop als te huur. Inmiddels is 50% van de units verkocht. De vier units met een hoekligging hebben een afmeting van 225 m2, de acht tussenliggende units hebben een afmeting van 150 m². Elke unit beschikt over minimaal twee parkeerplaatsen. In overleg zijn er mogelijkheden om bij de afbouw te kiezen voor een kantoorruimte of bijvoorbeeld het plaatsen van een verdiepingsvloer. Verder zijn alle twaalf units voorzien van een rolpoort.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?