Michelle Keijzer nieuwe asset manager bij CORUM Asset Management

0

Michelle Keijzer (30) is per half maart gestart bij Corum Asset Management. Als asset manager is zij verantwoordelijk voor diverse vastgoedportefeuilles in Nederland, België en Duitsland.

Michelle Keijzer is vijf jaar actief in het vastgoed. In deze periode heeft zij ervaring opgedaan in diverse facetten binnen de vastgoedsector, waaronder acquisitie, dispositie, asset management en projectontwikkeling.

Michelle Keijzer: “De kracht van Corum is de integrale manier van asset management, door met innovatieve tools het commerciële en technische beheer te monitoren. De dynamiek van deze rol spreekt mij zeer aan en ik kijk ernaar uit om bij te kunnen dragen aan de optimalisatie van de waarde en kwaliteit van de portefeuilles.”

Boudewijn Stumpel, head of asset management bij Corum, is blij met Michelle Keijzer als versterking voor zijn team: “Michelle is een bedreven en ondernemingsgezinde assetmanager en verantwoordelijk geworden voor het commercieel en technische beheer van het vastgoed uit diverse fondsen in de regio’s Noord en West Nederland, Nederlandstalig België en Duitsland. Ik ben blij met haar komst, kijk uit naar onze samenwerking en wens haar veel succes en plezier toe.”

Michelle Keijzer is geboren in Haarlem en heeft haar bachelorsdiploma Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam behaald, met de specialisatie ‘International Business’ aan de Paris Business School INSEEC. Hierna heeft zij gewerkt bij Pinnacle Property Development en tot recent bij CarNext.com, waar zij verantwoordelijk was voor de acquisitie van nieuwe Delivery Stores in heel Europa.

Over Corum
Corum is een toonaangevende Franse vastgoedinvesteerder die in Frankrijk vermogensopbouw voor gewone particulieren mogelijk heeft gemaakt. In Nederland biedt Corum momenteel twee vastgoedbeleggingsfondsen aan: Corum Origin (eurozone) en Corum XL (wereldwijd). Vanuit zeven internationale vestigingen beheert Corum meer dan 3 miljard euro aan activa wereldwijd. Website: www.corum-funds.nl

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?