Jan Duurzaam tekent huurovereenkomst voor een nieuw bedrijfspand in Enschede

0

Deze week hebben Tom Oude Luttikhuis en Rob Leenders, eigenaren van Jan Duurzaam, de huurovereenkomst getekend voor een nieuw bedrijfspand aan de Wethouder Beversstraat 189 in Enschede.

Drie jaar geleden startten Tom en Rob met Jan Duurzaam. Het bedrijf lost complexe en duurzame vragen op. Zij brengen ingewikkelde informatie terug tot eenvoudige taal die voor iedereen begrijpelijk is. Het bedrijf geeft onafhankelijk, technisch advies en biedt de klant een totaaloplossing met meer woningwaarde en meer wooncomfort.

Het bedrijfspand van circa 1.630 m² aan de Wethouder Beversstraat 189 zal geheel worden gerestyled aan de buitenzijde. Het duurzame pand is al voorzien van 200 PV panelen en een warmtepomp waardoor het gasloos en energieneutraal is. Het is gelegen op een toplocatie aan de Zuiderval en kan de toekomstige groei van het bedrijf opvangen.

Boers & Lem heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?