Colliers verhuist naar Blaak House Rotterdam

0

De Rotterdamse vestiging van Colliers International verhuist in het derde kwartaal van de Botersloot naar het gerenoveerde rijksmonument Blaak House. Colliers huurt op de bovenste etage ongeveer 630 m² met uitzicht op het levendige centrum, de haven en de Maas.

Het indrukwekkende gebouw is één van de drie monumentale bankgebouwen die samen het naoorlogse financiële district van Rotterdam vormden. Door de rijke historie, de ligging in het hart van het Rotterdamse werkgebied van Colliers én energielabel A is dit gebouw een ideale match. Op deze iconische plek werken straks 60 medewerkers.

Het nieuwe kantoor is, net als het pand zelf, toekomstbestendig. De populaire kantoortuin is omgetoverd tot een kantoorpatio met een combinatie van dynamiek en rust. Door de open indeling kunnen collega’s elkaar makkelijk opzoeken. Tegelijkertijd zijn er mogelijkheden om de stilte op te zoeken.

Bas Verschoor, Asset Manager bij Lasalle: “Wij zijn zeer verheugd met de komst van Colliers in ons gebouw, zij passen perfect bij de uitstraling van het gebouw en wij kijken uit naar een prettige samenwerking in de toekomst”

Dirk Bakker, Chief Executive Officer bij Colliers: “Met de keus voor Blaak House kiezen wij voor een duurzaam gebouw op een plek die getypeerd wordt door de kracht van Rotterdam. Als Colliers leveren wij een bijdrage aan de stad en de gebouwde omgeving met oog voor het verleden, maar wel gericht op de toekomst.”

Bron.

Share.

Comments are closed.