Eurus Energy tekent huurovereenkomst in UNStudio, Amsterdam

0

Eurus Energy Europe B.V. heeft een nieuwe huurovereenkomst getekend voor circa 500 m² kantoorruimte aan de Parnassusweg 819 in Amsterdam, beter bekend als UNStudio. De huurovereenkomst gaat in per oktober 2020.

Eurus Energy ontwikkelt, investeert in en exploiteert wereldwijd hernieuwbare energie projecten, met een focus op wind en zonnepanelen. Op dit moment zijn zij gevestigd in het WTC op de Amsterdamse Zuidas.

Justin Kruseman Aretz, consultant bij Workthere, licht toe: “Kantoorruimte op de Zuidas blijft enorm schaars. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij door ons netwerk op de hoogte waren van de vrijkomende ruimte, en deze hebben kunnen aanhuren voor Eurus Energy.”

Savills adviseerde huurder Eurus Energy Europe B.V., voormalig huurder Taylor Wessing N.V. werd geadviseerd door Van Zijll Langhout Vastgoed B.V. UNStudio is in eigendom van Union Investment GmbH.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?