Autobedrijf Bas huurt bedrijfspand aan de Cornelis Drebbelstraat 17 te Wijchen

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner Dynamis, heeft namens haar opdrachtgever de bedrijfsruimte met vrijstaande kantoorruimte gelegen aan de Cornelis Drebbelstraat 17 te Wijchen verhuurd.

Autobedrijf Bas heeft een vijfjarige huurovereenkomst gesloten met een optie tot koop en zal in 2021 het pand gaan betrekken. Autobedrijf Bas zal het pand gaan gebruiken voor de handel en reparaties van auto’s.

Tot eind van het jaar is het object door Strijbosch Thunnissen tijdelijk verhuurd aan Van Haaren Transport B.V. voor de op- en overslag van vleesverwerkingsmachines.

Het gehuurde omvat in totaal 1.202 m² v.v.o., waarvan 1.052 m² v.v.o. bedrijfsruimte en ca. 150 m² v.v.o. kantoorruimte.

Het object is gelegen op bedrijventerrein Wijchen-Oost. Per auto is bedrijventerrein Wijchen-Oost zeer goed bereikbaar. Op enkele minuten afstand zijn de Rijkswegen A73 (Venlo-Nijmegen) en A50 (Arnhem-Eindhoven) gelegen. Tevens is de locatie per openbaar vervoer goed te bereiken. Treinstation Wijchen is vlakbij gelegen en staat direct in verbinding met het Centraal Station Nijmegen en Station Oss.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?