Sore Invest verkoopt nieuwbouw appartementen aan Laan van Vlaanderen in Amsterdam

0

Spring Real Estate heeft Sore Invest geadviseerd bij de verkoop van tien nieuwbouw appartementen gelegen aan de Laan van Vlaanderen 141 D1 t/m D10 in Amsterdam. Het complex van in totaal ca. 330 m² G.O. is gelegen in het groen gekleurde Amsterdam Nieuw-Sloten in het stadsdeel West

De tien zelfstandige nieuwbouw appartementen zijn gelegen op de vierde bouwlaag en variëren in grootte van 31 m² tot en met 55 m². De woningen en liggen op loopafstand van winkelcentrum Belgiëplein. Dit winkelcentrum voorziet huurders in alle benodigde voorzieningen. Daarnaast kenmerkt Nieuw-Sloten zich door een uitstekende bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer.

De koper is een particuliere belegger.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?