Rotterdamse Mobiliteit Centrale RMC B.V. sluit langjarige overeenkomst voor de Vareseweg 21-29 te Rotterdam

0

Rotterdamse Mobiliteit Centrale RMC B.V. heeft een overeenkomst getekend voor de huur van circa 1.632 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en 1e verdieping van de Vareseweg 21-29 te Rotterdam alsmede 44 parkeerplaatsen.

Op deze prachtige locatie kan RMC haar groei-ambities realiseren. RMC ziet in de toekomst een uitbreiding van haar leveringspakket o.a. als gevolg van marktvraag. Het gebouw wordt in overleg met huurder volledig turn-key, inclusief koeling opgeleverd. Momenteel worden alle parkeerruimten opgehoogd, opnieuw aangelegd en ingericht.

De Vareseweg 31-39 is reeds vorig jaar volledig, ook turn-key, verhuurd aan de Energiewacht West Nederland B.V..

In de Vareseweg 61-79 is nog circa 1.000 m2 kantoorruimte, gelegen op de BG en 1e verdieping, voor de verhuur beschikbaar.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. begeleidde de transactie namens verhuurder Ultee Bouw en Management B.V. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis) heeft huurder begeleid bij de zoekvraag naar de nieuwe locatie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?