Rinze Kramer interim directeur bestuurder bij De Delthe

0

Per 1 juni 2020 start de heer Rinze Kramer als interim directeur bestuurder bij Woningstichting De Delthe. Hij volgt Bas Krajenbrink op, die per die datum als bestuurder van Christelijke Woningstichting Patrimonium in Groningen is benoemd.

Rinze Kramer is geen onbekende in de corporatiesector. Hij is van 1990 tot in 2019 werkzaam geweest bij Woningstichting Wierden en Borgen (en enkele van haar voorgangers) uit Bedum als directeur bestuurder.

“Met zijn bestuurlijke en corporatie-ervaring en zijn uitstekende kennis van het werkgebied acht de Raad van Toezicht Rinze Kramer zeer geschikt om eerst tijdelijk de functie van directeur bestuurder van De Delthe te vervullen. Daarnaast is Rinze Kramer per direct beschikbaar. De Delthe staat voor een aantal grote uitdagingen, waaronder versterking en verduurzaming van het woningbezit. We zijn verheugd dat met de komst van Rinze Kramer de dagelijkse gang van zaken en de ingezette projecten ook na 1 juni op dezelfde voet zullen worden doorgezet. We kijken uit naar de samenwerking!”, aldus voorzitter van de Raad van Toezicht, Max Becherer.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?