Isolectra B.V. huurt ca. 887 m² kantoorruimte in kantoorgebouw World Port Center (WPC) in Rotterdam

0

Unifore Real Estate en JLL hebben namens World Port Center Propco B.V. een nieuwe, langjarige huurovereenkomst met Isolectra B.V. gesloten in kantoorgebouw World Port Center (WPC), gelegen aan de Wilhelminakade 955 te Rotterdam. Isolectra B.V. zal ca. 887 m² v.v.o. kantoorruimte op de 28e verdieping op korte termijn in gebruik gaan nemen.

Isolectra B.V. werd bij de aanhuur begeleid door Area Occupier Solutions B.V.

JLL begeleidde samen met Unifore de totstandkoming van de huurovereenkomst namens verhuurder World Port Center Propco B.V. in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting

Het WPC, het kantoorgebouw met het mooiste uitzicht van Rotterdam, beschikt nog over een aantal beschikbare kantoorverdiepingen van ca. 1.450 m² v.v.o. kantoorruimte met een zeer hoogwaardig opleveringsniveau. Het gebouw is reeds van alle gemakken voorzien (zoals een bedrijfsrestaurant, koffie corner en vergaderfaciliteiten) en tevens zal medio 2020 het entreegebied worden gerevitaliseerd met een “hospitality” en “security” approach. Het WPC zal in 2020 laten zien dat je in een hypermodern kantoorgebouw en 5-star secured gebouw kan werken en verblijven zonder dat dit ten koste gaat van beleving en een open karakter. Daarnaast worden op dit moment de liften vervangen en aangevuld met een smart besturingssysteem en de parkeergarage zal een cosmetische metamorfose ondergaan.

Leuk om te vermelden is dat het WPC staat op de lijst voor BREEAM- en WELL-certificering. BREEAM toetst de duurzaamheid van een gebouw. Aangezien begin volgend jaar de koelinstallatiesystemen hun koelcapaciteit via het maaswater geleverd krijgen, bevestigen wij onze duurzaamheid graag in een label.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?