Rijn IJssel huurt 3.000 m² aan de Raapopseweg 1 in Arnhem

0

Rijn IJssel huurt voor een periode van anderhalf jaar voor alle stafdiensten en het college van bestuur circa 2.500 m² kantoorruimte met circa 500 m² bedrijfsruimte en 80 parkeerplaatsen aan de Raapopseweg 1 in Arnhem. Met de huur van dit kantoor overbrugt Rijn IJssel de periode tot aan de realisatie van de Velpercampus gelegen tegenover de Raapopseweg.

Op de Velpercampus worden volgend jaar niet alleen de stafdiensten en bestuur gehuisvest, maar ook de opleidingen voor techniek, ICT, de creatieve opleidingen en Entree en ISK. Eigenaar Ter Steege Vastgoed Rijssen B.V. heeft dit complex in 2019 verworven en is voornemens de locatie te ontwikkelen naar een mix van grondgebonden woningen en appartementen.

BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde ROC bij deze transactie. Cushman & Wakefield adviseerde verhuurder Ter Steege Vastgoed Rijssen B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?