Vastwas koopt appartementencomplex “Valckhof” in Amsterdam

0

Vastwas B.V. heeft een gedeelte van appartementencomplex “Valckhof’ aan de Valkenburgerstraat te Amsterdam verworven. De transactie omvat 16 appartementen en 4 parkeerplaatsen uit bouwjaar 2007.

Ronald Koemans, Associate Director Residential Investment bij Savills in Nederland, licht toe: “De Valckhof ligt op steenworp afstand van het Waterlooplein, in het centrum van Amsterdam. Er blijft schaarste aan binnenstedelijk beleggingsproduct en wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij deze appartementen succesvol hebben kunnen aankopen namens onze opdrachtgever Vastwas.” Dirk Wassing van Vastwas vult aan: “Wij zijn content onze woningportefeuille verder uit te breiden met deze aankoop in Amsterdam.”

Savills adviseerde koper Vastwas. Engelsing Beleggingen adviseerde de verkoper.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?