Heimstaden Nederland breidt team uit met tien nieuwe medewerkers

0

Heimstaden Nederland stelt tien nieuwe medewerkers aan. De uitbreiding van het team maakt deel uit van de plannen van de van oorsprong Scandinavische woningverhuurder om het volledige verhuurproces in huis te halen. Het bedrijf is daarnaast nog actief aan het werven om zijn personeelsbestand nog verder uit te breiden.

Locatiemanagers
De volgende medewerkers zijn aan de slag als locatiemanager bij Heimstaden, waar ze onder andere verantwoordelijk zijn voor het dagelijks beheer van de woningen:
• Salvatore Virdis – hij maakt de overstap van VB&T Vastgoedmanagement, waar hij werkte als woninginspecteur.
• Patrick van Wijk – hij werkte hiervoor bij Vesteda als service officer.
• Theo Buringa – hij maakt de overstap van Centrum voor Dienstverlening, waar hij werkte als gebouwbeheerder.

Klantcontactcentrum
Drie nieuwe medewerkers versterken het klantcontactcentrum van Heimstaden als customer service specialist:
• Amke Vreeken – zij maakt de overstap van The Plumbers Installatietechniek, waar ze werkte als servicecoördinator.
• Joost Slim – hij werkte hiervoor bij Rochdale als customer service coordinator.
• Amber Wagner – zij maakt de overstap van VvE Beheer Amsterdam, waar ze werkte als technisch administratief medewerker.

Overig
Verder startten er vier nieuwe medewerkers in diverse andere rollen:
• Alex van de Weijgert versterkt het financeteam van Heimstaden Nederland als medewerker debiteuren. Hij werkte hiervoor als woninginspecteur bij VB&T Vastgoedmanagement.
• Jaspreet Baidwan gaat aan de slag als medewerker contractadministratie. Hiervoor werkte zij onder andere als zelfstandig ondernemer.
• Radha Banarsie is de nieuwste verhuurmakelaar van Heimstaden. Zij maakt de overstap van MVMG Wonen, waar ze werkte als verhuurmedewerker.
• Floor Geradts versterkt Heimstaden als werkstudent. Zij studeert Sociologie aan de Universiteit Utrecht.

Klanten zelf bedienen
Het Nederlandse woningaanbod van Heimstaden telt na een recente acquisitie momenteel zo’n 12.600 woningen. De woningverhuurder begon in april met het zelf bedienen van een deel van zijn klanten. In de komende maanden worden dat er fasegewijs meer, tot de organisatie aan het einde van het jaar het merendeel van zijn klanten vanuit verschillende regiokantoren van dienst is.

“We hebben onszelf ambitieuze doelen gesteld op het gebied van zowel klantvriendelijkheid als duurzaamheid ” zegt Sander Bruijn, head of customer services van Heimstaden Nederland. “Om die doelen te bereiken willen we zichtbaar, dienstbaar en beschikbaar zijn voor onze bewoners. Dankzij deze uitbreiding kunnen we zelf in direct contact staan met onze klanten, wat een belangrijk onderdeel is voor het behalen van onze doelstellingen.”

Verdere uitbreidingen gepland
Eerder deze maand opende Heimstaden een regiokantoor in Rotterdam. Ook op het Nederlandse hoofdkantoor in Amsterdam richtte de woningverhuurder een regiokantoor in. Later dit jaar opent Heimstaden ook regiovestigingen in Eindhoven, Arnhem en Heerlen. De woningverhuurder is de komende tijd daarom op zoek naar nieuwe medewerkers in verschillende functies. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op https://heimstaden.nl/kom-bij-ons-werken/.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?