Twee winkelpanden in Enschede en Almelo verhuurd

0

Positieve ontwikkelingen in het centrum van Enschede en Almelo. Twee winkelruimtes in het centrum van Enschede en Almelo zijn langjarig verhuurd.

In Enschede verhuist Boteli binnenkort vanwege groei naar een grotere winkelruimte van maar liefst 305 m². Boteli, een kledingwinkel met betaalbare fashion voor alle gelegenheden, is al meer dan 10 jaar een bekende naam aan De Heurne. In de winkel aan De Heurne 8 verdubbelt Boteli haar winkeloppervlakte en kan ze haar assortiment verder uitbreiden.

Daarnaast is er ook positief nieuws over het aanbod in het centrum van Almelo. De recent opgerichte onderneming T&R Badkamers B.V. heeft onlangs haar deuren geopend aan de Boddenstraat 80. Het karakteristieke pand heeft een vloeroppervlakte van maar liefst 460 m² en biedt onderdak aan het bedrijf van de gebroeders Elfrink.

T&R Badkamers is een jong en fris bedrijf dat haar klanten aan de perfecte badkamer of het perfecte toilet helpt. Als de klant het wil, kan het bedrijf de volledige aansturing op zich nemen, zodat de klant van ontwerp tot installatie maar één aanspreekpunt heeft.

Boers & Lem heeft deze transacties namens de verschillende verhuurders mogen begeleiden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?