Bedrijfsruimte met showroom verhuurd aan de Van Heemstraweg 75a te Druten

0

De bedrijfsruimte met showroom en riant buitenterrein, gelegen aan de Van Heemstraweg 75a en Industrieweg 12 te Druten, is verhuurd aan MK Auto’s. De autohandelaar met een vestiging in Utrecht zal na de verbouwing de locatie gaan gebruiken voor de in- en verkoop van auto’s. Daarnaast zullen zij in de werkplaats reparaties en onderhoud gaan verrichten en het buitenterrein zullen zij gaan verhuren als stallingsruimte voor caravans en campers.

Het object betreft een bedrijfsruimte van ca. 929 m² op een riant kavel van 3.070 m².

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft namens de verhuurder, een private belegger, opgetreden bij de totstandkoming van deze huurovereenkomst.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?