Slokker Vastgoed en Bouwinvest tekenen turnkey overeenkomst voor 48 appartementen in Zeist

0

Slokker Vastgoed en het Bouwinvest Residential Fund hebben de turnkey overeenkomst getekend voor 48 duurzame appartementen in het project ‘Licht & Lucht’ in Zeist. Het project is gelegen in de wijk Kerckebosch in Zeist. Capital Value begeleidde Slokker Vastgoed bij de transactie.

Het project ‘Licht & Lucht’ is een ontwerp van Klunder Architecten te Rotterdam. De appartementen variëren in grootte van 55 tot circa 104 m² gebruiksoppervlak en worden duurzaam en toekomst-bestendig gebouwd. De appartementen worden voorzien van zonnepanelen én individuele warmtepompen, welke aangesloten zijn op meerdere collectieve bodemlussen. De gebouwen gaan door het ontwerp en kleurgebruik op natuurlijke wijze op in de bosrijke omgeving en zijn volledig ingepast in het landschap.

De bouw van de appartementen start naar verwachting in oktober 2020 en is in handen van Slokker Bouwgroep vestiging Huizen. De oplevering staat gepland voor 1e kwartaal 2022.

Kerckebosch ligt in het oostelijk deel van Zeist naast de villawijk De Hoge Dennen en grenst aan de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. De gemeente Zeist en woningcorporatie Woongoed Zeist werken samen met projectontwikkelaars zoals Slokker Vastgoed aan het levensloopgeschikt maken van deze wijk. Nieuwe of verbeterde voorzieningen komen in een bosrijke wijk waarin 800 – 1000 woningen in verschillende prijsklassen en types worden ontwikkeld, waaronder 45 prachtige vrije kavels. Voor de uitvoering van de plannen richtten de gemeente en Woongoed Zeist de Wijkontwikkelingsmaatschappij (WOM) op. In 2016 is Kerckebosch uitgeroepen tot meest natuurinclusieve wijk van Nederland. Meer informatie via www.kerckeboschzeist.nl.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?