Ricardo Roode aan de slag als fundmanager ASR Dutch Mobility Office Fund

0

Ricardo Roode (29) treedt per 1 mei in dienst bij a.s.r. real estate als fundmanager van het ASR Dutch Mobility Office Fund. Het kantorenfonds van a.s.r. real estate dat zich richt op kwalitatief hoogwaardige kantoren in de directe omgeving van mobiliteitsknooppunten in de vijf grootste kantorenmarkten (G5) van Nederland.

Na zijn studie Sociale Geografie en Planologie in Utrecht en Vastgoedkunde in Groningen werkte Ricardo Roode 3,5 jaar als taxateur bij Dynamis Taxaties. Daarna ging hij naar MN, waar hij eerst werkzaam was als analist en daarna als portefeuille manager binnen het non-listed vastgoedteam verantwoordelijk was voor de selectie en monitoring van fondsen.

In zijn nieuwe rol als fundmanager maakt Ricardo Roode samen met de fund director en fund controller deel uit van het Fund Management Team van het ASR Dutch Mobility Office Fund. Naast de werkzaamheden voor het fonds, zoals het opstellen van het jaarlijkse business plan, organisatie van de aandeelhoudersvergaderingen en nieuwe pitches, is hij het primaire aanspreekpunt voor investeerders uit binnen- en/of buitenland.

Luc Joosten, hoofd Fund Management bij a.s.r. real estate: “Ik ben blij dat we Ricardo in deze bijzondere tijd kunnen verwelkomen, waarbij het klassieke sollicitatiegesprek vervangen is door moderne en bijzonder interactieve technieken. Ik ben ervan overtuigd dat we met Ricardo de juiste man hebben gevonden en dat hij een grote bijdrage gaat leveren aan het verder optimaliseren van onze vastgoedfondsen, dienstverlening aan onze klanten en het ASR Dutch Mobility Office Fund in het bijzonder.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?