PingProperties breidt huurcontract UWV uit voor Cascade-complex

0

PingProperties heeft onlangs de huurovereenkomst met het uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen, beter bekend als UWV, uitgebreid voor het Cascade-complex in Groningen gelegen aan het Cascadeplein 1. Hiermee komt het totaal verhuurde vloeroppervlak aan UWV uit op 4.862 m².

Het UWV is al jarenlang een vaste en grote huurder binnen het Cascade-complex in Groningen en had recentelijk aangegeven uit te willen breiden in de regio waarbij de keuze op de locatie in Groningen was gevallen. Deze toplocatie wordt geëxploiteerd met diverse overheid gerelateerde huurders (RVB, UWV en Kadaster) en langjarige huurcontracten. PingProperties Corporate Office fonds IV heeft intussen zeven van de negen Cascade-gebouwen in bezit.

Cascade-complex
Het Cascade-complex is gelegen op een unieke locatie direct naast het Centraal Station van Groningen. Het complex is het grootste Rijksverzamelkantoor van Nederland en biedt huisvesting aan 17 verschillende rijksdiensten. In 2011 werd een eerste deel aangekocht. De jaren erna zijn via twee transacties de andere gebouwen aangekocht waardoor bijna het gehele complex thans in eigendom is van het fonds is. Het Cascade-complex wordt gefaseerd verduurzaamd naar Energielabel A.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?