Vihamij koopt bedrijfspand Buurserstraat 218 in Enschede

0

Op het bedrijvenpark ‘De Reulver’ in Enschede heeft de technische handelsonderneming Vihamij het bedrijfspand aan de Buurserstraat 218 gekocht.

Het pand, bestaande uit een bedrijfsruimte met kantoorruimte, heeft een totale oppervlakte van circa 925 m². Aan de achterzijde is ruimte voor het parkeren van auto’s op eigen terrein. Aan de voorzijde en zijkant van het gebouw zijn openbare parkeerplaatsen.

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein ‘De Reulver’ in Enschede. Op dit bedrijventerrein van 11 hectare groot, bevinden zich vooral kleine en middelgrote bedrijven in de bedrijfstakken distributie, groothandel, industrie en bouw. Er zijn circa 50 bedrijven gevestigd.

Het bedrijventerrein ligt nabij de op- en afritten van de A35. Daarnaast staat de Buurserstraat in verbinding met de Zuiderval, één van de toegangswegen tot het stadscentrum van Enschede.

Vihamij, ontstaan na een fusie in 1955, is een technische handelsonderneming en leverancier van professionele materialen voor installatie, bouw en onderhoud. De onderneming telt 37 vestigingen door heel Nederland en het bedrijf heeft een webshop waar artikelen eenvoudig besteld kunnen worden. In de lokale vestigingen staan de ervaren productspecialisten van het bedrijf klaar voor productinformatie en goed advies op installatievragen.

De verhuizing medio juni, betekent voor Vihamij een vergroting van het winkeloppervlak waardoor een uitbreiding van het assortiment gerealiseerd kan worden. Daarnaast komt er een “drive-in”, waar klanten de mogelijkheid krijgen om grotere bestellingen inpandig te laden. Naast de klanten van Vihamij kunnen ook de klanten van de online-shop installand.nl gebruikmaken van deze service en voorraad. Op de nieuwe locatie in Enschede is het bedrijf in staat nog efficiënter – en dus sneller – al haar klanten te helpen.

Boers & Lem heeft deze transactie namens de verkoper mogen begeleiden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?