Union Street Lima B.V. verlengt huurovereenkomst in kantoorgebouw Oficio

0

Spring Real Estate heeft Union Street Lima B.V. geadviseerd bij het verlengen van 544,42 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw Oficio. Huurder Bunzl Continental Europe heeft ervoor gekozen om haar contract aan de Paasheuvelweg 1 in Amsterdam Zuidoost langjarig te verlengen.

Bunzl Continental Europe is een internationale distributie- en services groep met activiteiten in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Sinds de oplevering van het kantoorgebouw in 2005 huren zij 554,42 m² kantoorruimte op de vierde verdieping. Daarnaast hebben zij de beschikking over zes parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Het kantoorgebouw is gesitueerd om het bedrijvengebied Amstel III in Amsterdam Zuidoost.

Verhuurder Union Street Lima B.V. werd geadviseerd door Spring Real Estate. Bunzl Continental Europe werd bijgestaan door Edwin Meijer Vastgoed.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?