Staat der Nederlanden huurt 7.000 m² kantoorruimte in de Maastoren

0

Het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) heeft namens de Staat der Nederlanden 7.000 m² kantoorruimte aangehuurd in kantoorgebouw de Maastoren gelegen aan de Wilhelminakade 1 in Rotterdam. Het gunstig gelegen kantoorgebouw heeft een duurzaam karakter, is uitstekend bereikbaar en beschikt over efficiënt indeelbare vloeren.

De begane grond van de Maastoren werd door eigenaar MT PropCo B.V. onlangs grondig gerenoveerd. Zo is de receptie van het gebouw geüpgraded en is er een luxe koffiecorner gerealiseerd welke voor publiek toegankelijk is. Door deze verbeteringen is de Maastoren weer toekomstbestendig en biedt het alle ruimte voor hedendaagse werkconcepten.

In de afgelopen periode zijn er diverse huurcontracten van zittende huurders in de Maastoren langdurig verlengd. Momenteel zijn er nog slechts enkele verdiepingen van 750 m² in de hoogbouw van de Maastoren beschikbaar.

BRiQ real estate heeft verhuurder begeleid bij de totstandkoming van deze transactie, in collegiale verhuuropdracht met JLL. Cornerstreet Capital heeft verhuurder geadviseerd als asset manager.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?