Nieuwegein B.V. verkoopt kantoorgebouw Iepenhoeve 1-9 aan Synvest

0

Nieuwegein B.V. heeft kantoorgebouw Iepenhoeve 1-9 in Nieuwegein verkocht aan Synvest Dutch Real Estate I B.V..

Het sfeervolle kantoorgebouw is in 2009 gebouwd en heeft een verhuurbaar vloeroppervlakte van 5.519 m² verdeeld over de begane grond en drie verdiepingen, 106 parkeerplaatsen en is volledig verhuurd.

Sander van den Engel, Head of Agency Utrecht bij Savills in Nederland, licht toe: “Deze verkoop was een uitgelezen kans om een multi-tenant kantoorgebouw op een strategische locatie in het midden van Nederland te verwerven. Gezien de huidige onzekere tijd zien we dat er beleggingen on-hold worden gezet, maar gelukkig ook dat er beleggingen doorgang vinden, zeker in de MidCap markt. De verkoop van Iepenhoeve 1-9 is een mooi voorbeeld waar koper en verkoper erin zjin geslaagd de transactie tot een goed einde te brengen, ondanks Covid-19. De locatie, bezettingsgraad en duurzaamheid van dit gebouw maakten dit een aantrekkelijke investeringskans, die aangegrepen is door Synvest.”

Savills (Utrecht in samenwerking met het MidCap team) en Synergy Business Lawyers adviseerden de verkoper. De koper werd geadviseerd door VAD notarissen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?