TransHeroes renoveert markant gebouw in Hengelo tot modern kantoorpand

0

TransHeroes Real Estate B.V. heeft in 2019 het kenmerkende gebouw aan de Wegtersweg 1 gekocht. Op het moment wordt het pand gerenoveerd en moet daarmee het modernste kantoorpand van Hengelo en omstreken worden.

Tien jaar stond het oude ‘Essent-pand’ leeg totdat in juni 2019 Edwin Asveld, eigenaar van de logistiek diensterverlener TransHeroes, de uitdaging aandurfde om één van de grootste kantoorpanden van Hengelo aan te kopen en volledig te renoveren.

Het pand is omgedoopt tot DSTRCT/74, naar het kengetal van Hengelo. De buitenkant van het pand heeft al een nieuwe uitstraling gekregen en de nieuwe naam springt van de gevel. Ook binnen wordt hard gewerkt aan het nieuwe, groene kantoorconcept en worden de kleine benauwde kantoren omgetoverd tot royale kantoorruimtes. Ook zijn de werk- en lunchcafé’s, de spreekkamers, de flexibele werkplekken, een dakterras, voldoende parkeerplaatsen, etc. onderscheidende kenmerken in het nieuwe concept. De renovatie, begeleid door SOM= uit Oldenzaal, zal naar verwachting medio 2020 afgerond zijn.

Bij het ontwerp was duurzaamheid een zeer belangrijk aspect. Als de renovatie van het pand is afgerond, beschikt het over een BREEAM-Excellent certificaat en Energielabel A.

Het pand is gelegen op een absolute zichtlocatie en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto, fiets als openbaar vervoer en het ligt dichtbij het centrum van Hengelo.

TransHeroes zelf neemt met haar 30 medewerkers één van de verdiepingen in beslag. Daarnaast is onlangs een huurovereenkomst gesloten met RGN brand identity services.

RGN is gespecialiseerd in merk management en is nu gevestigd in het kantoorgebouw naast het Heracles stadion in Almelo. Zij zal met 25 medewerkers 470 m² kantoorruimte op de derde verdieping van het pand betrekken. Daarmee verruilen ze Almelo voor Hengelo.

RGN, met meer dan 20 jaar ervaring in binnen- en buitenland, is gespecialiseerd in alles wat huisstijl- en merkgerelateerd is. Zij zijn sterk in advisering, planning, uitvoering en het beheer van huisstijlen. Als geen ander weten zij dat de realisatie van een nieuwe of bestaande huisstijl of een campagne een kostbare en tijdrovende klus is, waarbij de kwaliteit en uitvoering van de huisstijl van grote invloed is om de waarde van een merk te bepalen. Door hun toewijding en ervaring creëren zij resultaat dat waarde toevoegt aan de totale merkbeleving.

Boers & Lem mag de verhuur van de kantoorruimtes namens TransHeroes begeleiden en heeft ook de verhuur aan RGN brand identity services begeleid.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?