Florisse Travelport B.V. verhuurt 169 m² in de Travelport Building

0

Spring Real Estate heeft Florisse Travelport B.V. (onderdeel van AroundTown Holdings) geadviseerd bij de verhuur van 169 m² kantoorruimte in het gebouw Travelport. Het kantoorgebouw is gelegen aan de Radarweg 501 in Amsterdam Sloterdijk. De nieuwe huurder Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies & Selectie (BAPAS) gaat een gedeelte van de eerste verdieping langjarig huren vanaf 1 april 2020.

BAPAS is ontstaan in 1999 als adviesbureau voor psychologische testen en assessments. Ze waren voorheen gevestigd in het nabijgelegen kantoorgebouw Teleport Towers, maar zochten naar nieuwe huisvesting. BAPAS heeft ervoor gekozen om zich wederom te vestigen in het Sloterdijk gebied. De kantoorruimte in het gebouw Travelport heeft een zichtlocatie direct naast de N200. Dit zorgt mede voor een uitstekende bereikbaarheid van het kantoorgebouw.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?