Polman Vastgoed breidt portefeuille uit met 2 kantoorpanden in Enschede

0

Op de meest gewilde kantorenlocatie, Het Kennispark in Enschede, zijn twee verhuurde kantoorpanden aan de Institutenweg 1 en 15 te Enschede verkocht.

Deze volledig verhuurde kantoorpanden, met een gezamenlijk oppervlakte van circa 2.830 m², zijn verkocht aan Polman Vastgoed B.V.. De bereikbaarheid van beide gebouwen is uitstekend met eigen vervoer en het NS-station ‘Enschede Kennispark’ is op een paar minuten loopafstand. Er is voldoende parkeergelegenheid op beide terreinen.

Polman Vastgoed, opgericht door Pim Polman, is een bekende naam in de commerciële vastgoedmarkt. Met deze twee beleggingspanden breidt het bedrijf haar portefeuille verder uit. Polman Vastgoed is een onafhankelijke vastgoedonderneming die actief is in het ontwikkelen, exploiteren en beheren van hoogwaardige bedrijfscomplexen, distributiecentra en moderne kantoorgebouwen.

Polman Vastgoed streeft naar duidelijkheid en korte lijnen. Hun kennis van de regionale markt is groot en zij zijn bekend met ontwikkelingen op diverse terreinen. Door direct aanspreekpunt voor de klant te zijn, kunnen er op korte termijn besluiten genomen worden. Dat is voor beide partijen tijdbesparend en daarmee ook vaak kostenbesparend.

Boers & Lem heeft de verkoop van beide beleggingspanden namens de verkoper mogen begeleiden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?