Savills versterkt data intelligence met de komst van Britt Smeets

0

Britt Smeets versterkt vanaf heden het Research & Consultancy team van Savills. Britt studeerde af aan de Technische Universiteit Eindhoven waar zij zowel een Master diploma in vastgoed behaalde als in technische bedrijfskunde. Na het afronden van haar studie specialiseerde zij zich in data consultancy. Binnen het onderzoeksteam van Savills zal zij zich gaan focussen op Data Intelligence.

Data Intelligence binnen Savills omvat onder andere het verzamelen, combineren en analyseren van data ter ondersteuning van onze advisering. Het Research & Consultancy team van Savills biedt verscheidende tools aan om marktkennis visueel in kaart te brengen, maar ontwikkelt ook in opdracht, of samen met opdrachtgevers, nieuwe tools. Daarnaast wordt de data(analyse) met marktkennis gecombineerd, bijvoorbeeld in de vorm van GIS site analyses en monte carlo-simulaties, om opdrachtgevers te kunnen voorzien van strategisch advies.

Jordy Kleemans, Head of Research & Consultancy bij Savills in Nederland, licht toe: “De toevoeging van Britt aan ons bestaande team past perfect bij de toenemende vraag naar onze data-driven dienstverlening. Door de combinatie van haar achtergrond en ervaring in het vastgoed en als data consultant ben ik ervan overtuigd dat zij van grote toegevoegde waarde gaat zijn voor zowel onze interne als externe opdrachtgevers.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?