Union Street Lima B.V. verlengt huurovereenkomst in het gebouw Oficio

0

Spring Real Estate heeft Union Street Lima B.V. geadviseerd bij het verlengen en uitbreiden van 813,85 m² kantoorruimte in Oficio. Daarnaast gaat de huurder Assurant, Inc. uitbreiden binnen het kantoorgebouw gelegen aan de Paasheuvelweg 1 in Amsterdam.

Assurant Inc. is al sinds 2007 huurder in het kantoorgebouw Oficio. Momenteel huren ze 534,85 m² kantoorruimte op de vijfde verdieping. Naast het verlengen van het huidige contract gaan ze uitbreiden met 279 m² kantoorruimte op de derde verdieping. Daarnaast krijgen ze de beschikking over negen parkeerplekken in de ondergelegen parkeergarage. Het kantoorgebouw is gesitueerd in het bedrijvengebied Amstel III in Amsterdam Zuidoost.

Assurant, Inc. is een toonaangevende wereldwijde leverancier van huisvestings- en levensstijloplossingen die grote consumentenaankopen ondersteunen, beschermen en verbinden. Anticiperend op de veranderende behoeften van consumenten, werkt Assurant samen met ‘s werelds toonaangevende merken om innovatieve producten en diensten te ontwikkelen en een verbeterde klantervaring te bieden. Assurant is een Fortune 500-bedrijf met aanwezigheid in 21 landen en biedt oplossingen voor mobiele apparaten, servicecontracten, bescherming van voertuigen, uitvaartverzekering, huurdersverzekering en door kredietgever geplaatste huiseigenarenverzekering.

Spring Real Estate heeft de eigenaar van het kantoorgebouw (Union Street Lima B.V.) geadviseerd tijdens het gehele verhuurproces.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?