Twee modebedrijven huren ruimte in Westhavengebouw

0

Studio C Company en Absolute Fashion naar Westelijk Havengebied.

Modebedrijven Studio C Company en Absolute Fashion hebben hun intrek genomen in het Westhavengebouw aan de Corsicaweg 10 in Amsterdam. Met name de bereikbaarheid vanaf de ringweg A10 en rijksweg A5 alsmede de goede parkeervoorzieningen op het naastgelegen parkeerterrein maken het Westhavengebouw tot een praktisch kantoorgebouw op een uitstekende locatie.

Het Westhavengebouw is een eigentijds multi-tenant kantoorgebouw gelegen in het Westelijk Havengebied in Amsterdam. Het gebouw is recent gedeeltelijk opgeknapt. De buitengevel heeft een metamorfose ondergaan en ook de entree heeft een fris nieuw uiterlijk gekregen. Daarnaast zijn er diverse gebouwgebonden installaties vervangen, waaronder de CV-ketels en de koelmachine. Het hele gebouw is 5.160 m² v.v.o. groot verdeeld over de begane grond en de eerste tot en met de vijfde verdieping en beschikt over energielabel A.

Diversiteit van huurders
Maarten de Gruyter, directeur van Boelens de Gruyter: “Het is goed om te zien dat ook modebedrijven de weg naar het Westelijk Havengebied weten te vinden. De diversiteit van de huurders wordt hiermee vergroot en dat maakt het Westhavengebouw een prettige plek om te werken.”

Boelens de Gruyter is momenteel bezig met het verder uitzetten van de werkzaamheden in het gebouw. Het entreegebied is aangepakt, de volgende stap die gezet gaat worden zijn de gezamenlijke hallen, trappen en liften. Hierbij wordt de lijn doorgezet die in het entreegebied is neergezet.

Naast Studio C Company en Absolute Fashion huren ook Nissan Carier Europe, Allied Carriers Europe, Wagenborg Agencies, Interlloyd, LBH Netherlands, Iustum, Intermodal Transport, Steder Group Agencies en Poederbaas Media kantoorruimte in het Westhavengebouw. Boelens de Gruyter wordt begeleid door Spring Real Estate. Zie voor meer informatie www.corsicaweg.nl.

Over Boelens de Gruyter
Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter is specialist in binnenstedelijke herontwikkeling. Boelens de Gruyter vindt het een uitdaging om bestaande gebouwen te transformeren om ze een duurzame nieuwe toekomst te geven. Maar ook om bestaande binnenstedelijke gebieden te herontwikkelen tot een compleet nieuwe bestemming. Voorbeelden zijn de succesvolle transformaties van de Parooltoren en Trouwgebouw aan de Amsterdamse Wibautstraat en de herontwikkelingen van de voormalige KPN-gebouwen in Den Bosch en Venlo naar respectievelijk nieuwe woon-/werk- en museum-/werk-bestemmingen. Boelens de Gruyter is ook partner in de transformatie van de Kanaalzone in Utrecht waar bedrijfsterreinen de komende jaren worden herontwikkeld tot de nieuwe groene stadswijk Merwede.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?